Containere transport
 
Containere transport

terminal-containere.com / Containere transport

Containere transport

Datorita rezistentei foarte mari in pardoseala si structura, containerele maritime pot fi folosite cu succes pentru depozitarea  diverselor materiale si marfuri, oferind astfel solutii excelente. Pe langa acest avantaj, acest tip permite posibilitatea manipularii marfurilor cu stivuitorul.

Noi va punem la dispozitie atat containere noi cat si second hand. Orice container transport oferit de societatea noastra se afla intr-o stare foarte buna de functionare, cu mici urme de uzura.  Acestea pot fi folosite pentru depozitare sau ca solutii de stocare in parcuri auto, pe santiere si orice alt spatiu. Avem in permanenta pe stoc containere second hand si noi ce pot fi folosite in mai multe scopuri.

Ofertele noastre vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra diferite. De fiecare data am facut tot posibilul ca orice client sa fie multumit de raportul calitate/pret si de orice alt serviciu oferit de noi, lucru dupa urma caruia am avut de castigat foarte multi clienti fideli.  Pentru detalii si orice solicitari de informatii sau  comenzi , asteptam sa ne contactati. Pentru acest lucru va punem la dispozitie numere de telefon, adresa de e-mail si un formular de contact pe care trebuie sa-l completati iar in cel mai scurt timp noi o sa va contactam pentru a solicita mai multe informatii astfel incat sa va oferim cele mai potrivite solutii pentru dumneavoastra. [Info despre : Containere transport] | [Comanda :Containere transport]
Containere transport pic 1 Containere transport pic 2

Containere de locuit second hand Dimensiuni container pentru transport


Sitemap