Containere depozitare
 
Containere depozitare

terminal-containere.com / Containere depozitare

Containere depozitare

Societatea noastra vinde si inchiriaza containere pentru depozitare de diferite tipuri, si ofera o gama de servicii conexe conform cerintelor clientilor, la preturi avantajoase. De fiecare data venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii avantajoase si oferte de preturi concepute special pentru nevoile fiecarei persoane care ne alege.

In portofoliul nostru o sa decoperiti toate tipurile de containere disponibile si serviciile pe care vi le punem la dispozitie.

Va putem oferi modele de containere combinate ( birou/dormitor + toaleta, chiuveta, abina de dus si chicineta) si oferte personalizate realizate impreuna cu dumneavoastra astfel incat sa beneficiati de un pret extrem de avantajos.   Acestea sunt echipate astfel incat sa va ofere protectie indiferent de conditii (efractie, conditii meteorologice diferite, etc). De asemenea, va putem oferi cele mai bune tarife pentru traficul de export, import si tranzit pe teritoriul Romaniei prin reteaua de cale ferata.

Pentru mai multe informatii si detalii va stam la dispozitie la contactele afisate pe site, incercand sa va ajutam sa faceti cele mai bune alegeri. De asemenea, puteti solicita o cerere de oferta completand formularul de contact de pe site-ul nostru, iar in cel mai scurt timp reprezentantii nostri va vor contacta pentru a afla nevoile dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna oferta de pret.

Asadar, daca aveti nevoie de containere depozitare nu ezitati sa ne contactati. [Info despre : Containere depozitare] | [Comanda :Containere depozitare]
Containere depozitare pic 1 Containere depozitare pic 2 Containere depozitare pic 3

Preturi containere pentru depozitare Maritime


Sitemap