Containere de locuit
 
Containere de locuit

terminal-containere.com / Containere de locuit

Containere de locuit

Daca doriti un mod diferit pentru a realiza o casa, ganditi-va la posibilitatea de a face acest lucru cu ajutorul containerelor. Acesta reprezinta un mod economic, personalizat si durabil. Exista multe lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare pentru a ajuta la realizarea  locuintei de care aveti nevoie.

Daca vi se pare ciudata idee de a avea o locuinta din containere, veti fi incantati sa aflati ca acestea sunt mult mai practice decat va puteti imagina.

Variind in lungime, containerele sunt de obicei folosite 10 – 15 ani, insa pot vea o durata de viata mult mai mare. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, ceea ce le face sa fie ideale chiar si pentru locuit, insa este necesar ca peretii sa fie izolati foarte bine pentru a nu pierde caldura, oferind astfel un mediu confortabil.

Tipurile de containere de locuit nu ocupa mult spatiu, iar pentru mutarea acestora intr-o anumita zona este nevoie de autovehicule cu macara si alte echipamente speciale pentru manevrare. De asemenea, este indicat sa consultati  un arhitect  daca este posibil, astfel dumneavoastra veti beneficia de o locuinta asa cum va imaginati. Cu toate acestea, echipa din cadrul companiei noastre este pregatita oricand sa va ofere informatiile si serviciile de care aveti nevoie, asadar cu ajutorul specialistilor nostri veti face numai alegeri bune.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau completand formularul pus la dispozitie. [Info despre : Containere de locuit] | [Comanda :Containere de locuit]
Containere de locuit pic 1 Containere de locuit pic 2 Containere de locuit pic 3 Containere de locuit pic 4

Case container Dormitor


Sitemap