Transport containerizat
 
Transport containerizat

terminal-containere.com / Transport containerizat

Transport containerizat

Daca marfa dumneavoastra trebuie sa fie livrata in  cele mai sigure conditii, societatea noastra va ofera servicii de transport containerizat auto/feroviar, si de asemenea, va pune la dispozitie inchirierea autovehiculelor cu macara disponibile in terminalele din Constanta, Bucuresti si Agigea.

Veti beneficia de toata atentia noastra astfel incat sa aveti cele mai bune solutii de transport si preturi avantajoase pentru import, export si tranzit pe teritoriul Romaniei.

Pe tot parcursul fluxului de transport, din momentul preluarii marfurilor pana la livrarea acestora, facem tot posibilul pentru a mentine la cele mai inalte standarde de calitate, serviciile oferite clientilor nostri.

De asemenea, putem transporta marfuri si bunuri in containere maritime, de la si catre cele mai mari porturi din Europa, SUA, Canada, America latina, Africa si Marea Mediterana.

Pentru informatii detaliate si despre alte servicii din acest domeniu pe care le oferim , ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe site, sau puteti completa formularul de contacta iar in cel mai scurt timp echipa noastra va lua legatura cu dumneavoastra. [Info despre : Transport containerizat] | [Comanda :Transport containerizat]
Transport containerizat pic 1 Transport containerizat pic 2

Transport in Bucuresti Transport maritim containerizat


Sitemap